dissabte, 8 de març del 2014

PROJECTE INICIAL



  PROJECTE INICIAL :

1.    Grup
Grup 2
Borrás Bueno, Patricia
Bravo Portolés, Delia
Carrasco Gómez, María
Furió Vidal, Silvia
Martini Albarracín, Irene
Moreno Sánchez, María Isabel
Portas Goodworth, Ana
2.    Títol
El tresor d’Es Vedrà
3.    Personatges:
a.    2 pirates
b.    3 sargantanes
c.    Dofí
d.    Cranc
4.    Història
Uns pirates descobreixen el secret dels poders màgics de les sargantanes d’Es Vedrà i decideixen segrestar una d’elles per aprofitar-se d’aquest poder. Aquest segrest serà el motiu per a que tots els amics d’aquesta sargantana treballin en equip per tal de rescatar-la. Una vegada rescatada, capturaran els pirates i els expulsaran del illot.

a.    Escenes:
1.    Els pirates troben una ampolla amb un missatge al qual s’explica que les sargantanes d’Es Vedrà s’il·luminen a la nit per protegir els mariners que naveguen.
2.    Les tres sargantanes i altres animals de la mar descobreixen el vaixell i pensen que es tracta d’un visitant i estan contents i intrigats per aquest esdeveniment.
3.    En arribar la nit els pirates s’apropen a Es Vedrà i segresten a una de les sargantanes, pensant que d’aquesta forma ja tenen el poder de la màgia d’Es Vedrà.
4.    Pel matí el cranc alerta a les sargantanes que no hi havia llum per la nit i que alguna cosa està passant. És en aquest moment quan se n’adonen que falta una d’aquestes i elaboren un pla de rescat.
5.    Duen a terme el pla i aconsegueixen alliberar la sargantana, a més de capturar els pirates.
6.    Celebren el seu treball en equip amb una cançó final.
5.    Objectiu final:

L’objectiu final amb el qual ens hem proposat aquesta obra és fomentar la importància del treball cooperatiu i el valor de l’amistat, mitjançant la unió dels nostres personatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada