diumenge, 4 de maig del 2014

L'ESCOLA 1


Com hauria de ser l'escola dels nostres dies
 per donar resposta a les necessitats emocionals dels infants?




L’escola ideal  que jo imagino, l’escola del futur que a mi m’agradaria i a la que crec tenen dret els nostres infants, és una escola pensada per a tots i totes. On tenen cabuda les famílies, on tothom respecta el lloc que cadascun  ocupa en l’educació dels infants. Una escola oberta al diàleg, una escola que no és purament acadèmica i que té en compte tot el context que envolta l’educació.

  M’agradaria formar part d’una escola on es confiï més en les possibilitats dels alumnes, on l’objectiu de tot els personal, no només dels mestres sigui l’alumne. Una escola prou crítica com per sempre treure profit en benefici dels personatges principals de la història, els infants.

Una escola amb  valors socials, democràtics i cívics necessaris, actual, i viva, que pugui interactuar amb la societat de la qual forma part i que óbriga les seves portes a aquesta realitat.
La meva escola ideal com imagino la de totes, és aquella que realment creiem que ens pot ajudar a créixer com a persones, que ens ajudi a ser lliures, intel·ligents, preparats, responsables, a triomfar a la vida i a ser feliços en definitiva.
Potser no caldran grans coses, potser seran els petits detalls els que fan el dia a dia més còmode, més fàcil, més divertit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada